Vă întrebați cum să vă duceți grătarul la nivelul următor? Descoperiți afumătorul și grătarul emailat BC-SMO-5014 Oskar M care va revoluționa gătitul în aer liber!
Acest instrument multifuncțional 2 în 1 vă permite să explorați misterele afumării alături de grătarul tradițional. Datorită acoperirii sale emailate, Oskar M nu este doar de înaltă calitate, ci și extrem de ușor de curățat. Fie că frigeți carne sau pește, puteți să vă așezați ingredientele pe grilele robuste din oțel cromat sau pe suporturile robuste furnizate. Iar cu admisia de aer reglabilă și un termometru integrat în partea superioară a capacului, puteți controla perfect procesul de afumare. Cu afumătorul Oskar M, puteți afuma atât la cald, cât și la rece, deschizând posibilități nelimitate. O investiție care merită!
Cum funcționează afumătorul Oskar M?
Cu Oskar M puteți folosi ambele metode de afumare, la cald și la rece. Afumarea la rece se face la temperaturi cuprinse între 20 și 25°C și este cea mai recomandată în timpul lunilor reci de iarnă. Pentru a face acest lucru, trebuie să plasați un generator de fum rece (Barbecook BC-SMO-5021) în afumătoare, să îl umpleți cu praf de tămâie și să îl lăsați să se aprindă încet. La afumarea la rece, ingredientele nu sunt fierte, dar capătă o aromă delicată de fum și pot fi păstrate pentru o perioadă mai lungă de timp. Afumarea la cald se face la o temperatură cuprinsă între 70 și 75 °C, ingredientele sunt fierte și capătă o aromă de fum. Pentru afumarea la cald, veți avea nevoie de lemn sau cărbune, cuburi de ardere (Barbecook BC-ACC-7113), un chibrit lung sau o brichetă și un lichid, cum ar fi apă, bulion sau vin. Începeți prin a îndepărta partea superioară a afumătoarei, apoi aprindeți lemnul sau cărbunele pe grătarul pentru cărbuni din partea inferioară a afumătoarei. Dacă lemnul sau cărbunele este acoperit cu un strat subțire de cenușă cenușie, presărați peste el așchii de tămâie sau așchii de lemn înmuiate. Afumătorul Oskar M include, de asemenea, un recipient în care puteți turna un lichid aromatizant după gust pentru a preveni uscarea ingredientelor. De asemenea, puteți adăuga mirodenii suplimentare pentru aromatizare. Apoi înlocuiți grătarul, partea superioară și capacul și începeți să fumați! Temperatura din interiorul afumătoarei poate fi ușor reglată prin deschiderea (pentru temperaturi mai ridicate) sau închiderea (pentru temperaturi mai scăzute) orificiilor de admisie a aerului.
Oskar M este un aparat 2 în 1 - afumătoare și grătar - cu o înălțime de 112 cm. Acest frumos afumător negru este echipat cu un grătar cromat cu un diametru de 44 cm.
Chiar dacă coaceți sau afumați, cu Oskar M aveți distracția garantată! Încearcă și tu și uimește-ți familia și prietenii cu preparatele tale.